ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκε για τα επεισόδια – 200 ώρες η ποινή του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταδικάστηκε για τα επεισόδια – 200 ώρες η ποινή του

Διάταγμα κηδεμονίας για δύο χρόνια με 200 ώρες κοινωνική εργασία, επέβαλε την Πέμπτη 01/11 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε 18χρονο κάτοικο Λευκωσίας.

Ο 18χρονος  είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο Τσίρειο Στάδιο, στις 11 Δεκεμβρίου 2017.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση οχλαγωγίας, κατοχής επιθετικού οργάνου και μεταφοράς μαχαιριού, εκδίδοντας διάταγμα κηδεμονίας για δυο χρόνια, με 200 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE