ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Κλειστές οι 4 λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο λόγω ερευνών

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Κλειστές οι 4 λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο λόγω ερευνών

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον φόνο του 33χρονου στην Αγία Νάπα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (1/11).

Λόγω των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην σκηνή όπου εκτυλίχθηκε το έγκλημα, η Αστυνομία μέσω του λογαριασμού της στο Twitter στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής, ενημερώνει το κοινό ότι, παραμένουν κλειστές οι τέσσερις λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπα, μέχρι και την έξοδο παρά το ξενοδοχείο Olympic, λόγω των ερευνών, σχετικά με υπόθεση φόνου.


Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν παρακείμενους τους δρόμους για τις διακινήσεις τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE