ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απόφαση σε βάρος της πρώην Λαϊκής για κάτοχο αξιογράφων - 40 χιλιάδες ευρώ πλέον τόκους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απόφαση σε βάρος της πρώην Λαϊκής για κάτοχο αξιογράφων - 40 χιλιάδες ευρώ πλέον τόκους

Νέα απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, δικαιώνει κάτοχο αξιογράφων.

Όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το πρωί της Παρασκευής (2/11) πολίτης, κάτοχος αξιογράφων που κατέφυγε στη δικαιοσύνη, δικαιώνεται, κατά της πρώην Λαϊκής Τράπεζας .

Έτσι λοιπόν ο πολίτης θα αναμένει να αποζημιωθεί για αξιόγραφα αξίας 40 χιλιάδων ευρώ, πλέον τους τόκους.

Μετά και από αυτή την απόφαση, φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος και για άλλους κατόχους αξιογράφων, να προσφύγουν στη δικαιοσύνη με αυξημένες τις πιθανότητες δικαίωσης τους .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE