Τι μας λες…

Τι μας λες…

Εξέφρασε μία σιγουριά με το πέρας του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Άνχελ Γκόμεθ, ότι η Ομόνοια θα πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια και θα ανέβει στις ψηλές θέσεις.

Διαβάστε:

ΣΙΓΟΥΡΙΑ Γκόμεθ /ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τραυματισμό και ΘΕΜΑ με φυσική κατάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί Ομονοιάτες, και όχι μόνο, ακούγοντας αυτό από τον Ισπανό σίγουρα θα διερωτούνταν και θα έλεγαν «Θα μας τρελάνει αυτός…;».

Όπως και να το κάνουμε, με την παρουσία της Ομόνοιας και δη με την εμφάνιση που είχε η ομάδα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο σε καμία μα καμία περίπτωση δεν θυμίζει ομάδα που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει, που να μπορεί να κερδίσει κάτι, μία διάκριση από το φετινό πρωτάθλημα.

Μία ομάδα που παρουσιάζει παίκτες χωρίς φυσική κατάσταση, να αντέχουν ένα παιχνίδι, να μην μπορούν να δημιουργήσουν, να είναι δημιουργικοί, απειλητικοί για τον αντίπαλο, τότε τι το ψάχνεις για δικαιολογίες και υποσχέσεις και πίστη ότι μπορεί να τα βγάλει εις πέρας.

Όσο περνάνε οι μέρες χάνει και όλο περισσότερο το… παιχνίδι ο Γκόμεθ και αφήνει όλο και περισσότερο εκτεθειμένους όλους αυτούς που τον πίστεψαν και εμπιστεύθηκαν.

Διαβάστε: 

Θα ξαναβρεί το δρόμο της, αλλά… πότε; Χρειάζεται ρεαλισμός και… ΥΠΟΜΟΝΗ με Αναστασίου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE