ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαχαιρώματα μετά απο λογομαχία- Στο Νοσοκομείο τραυματισμένος άντρας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαχαιρώματα μετά απο λογομαχία- Στο Νοσοκομείο τραυματισμένος άντρας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μεταφέρθηκε αλλοδαπός μετά από καυγά σε σύλλογο στην περιοχή Ύψωνα Λεμεσού, με τις Αρχές να αναζητούν τον δράστη.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης 1/11, δύο αλλοδαποί που βρίσκονταν σε σύλλογο στο Ύψωνα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισαν να λογομαχούν.

Σε κάποια στιγμή, η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να ανασύρει μαχαίρι και να τραυματίσει το άτομο που λογομαχούσαν, τραυματίζοντας τον.

Ο δράστης στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στο χώρο όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου ξεκίνησαν έρευνες για εντοπισμό του δράστη.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφια αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.