Εκλογές 2026: Ανάβει μηχανές η Υπηρεσία Εκλογών – Τι αλλάζει και ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες
Η αντίστροφη μέτρηση για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 έχει ήδη ξεκινήσει.
Το πρωί πήγαινε κανονικά στην δουλειά του στο κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας όπου εργαζόταν ως νεκροθάφτης και το βράδυ φορούσε τα «καλά» του για να διαρρήξει οικίες!
Ο 39χρονος είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2018 ως ύποπτος για διάρρηξη οικίας στην Λεμεσό, ωστόσο αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους, ενώ η υπόθεση εκκρεμεί στο δικαστήριο. Είναι άγνωστο ωστόσο αν κατά το διάστημα που ήταν ελεύθερος, διέπραξε κι άλλες διαρρήξεις.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ρήμαζε περιουσίες τα τελευταία 8 χρόνια – Τον εντόπισε η Αστυνομία
Πάντως, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 39χρονος φέρεται να δρούσε επιπόλαια και αυτό ήταν που 'πλήρωσε'!
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις εξετάσεις, ο ύποπτος παραβίαζε τις εισόδους σπιτιών θρυμματίζοντας τα τζάμια, με αποτέλεσμα να τραυματίζεται και να αφήνει πίσω του γενετικό υλικό.
Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε από το γενετικό υλικό που λήφθηκε κατά την διάρκεια των εξετάσεων της υπόθεσης του περασμένου Απριλίου, με αυτό που άφηνε στις σκηνές των εγκλημάτων!
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Προς διαλεύκανση 28 υποθέσεις- Πάνω από 100 χιλ. ευρώ τα κλοπιμαία
Θυμίζουμε ότι ο ύποπτος τέθηκε την Τετάρτη (31/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για 8ήμερη κράτησή του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις