Πως ΕΓΙΝΕ έτσι ο Τζίμης…

Πως ΕΓΙΝΕ έτσι ο Τζίμης…

Είναι κάμποσα τα προβλήματα στην Ομόνοια. Η κακή πορεία δεν οφείλεται μόνο στο ότι επελέγησαν μερικοί ακατάλληλοι παίχτες, για το μέγεθος της. 

Απ’ αυτή την κατάσταση επηρεάζονται φυσιολογικό και οι παίχτες που επιβίωσαν από πέρσι, για να αποτελέσουν τον βασικό κορμό. Ο Νταρμπισάιαρ, χτες ήταν λες και δεν έπαιζε. Κάτω του μετρίου ήταν ο Άλεξ Σοάρες. 

Ο παίχτης για τον οποίο «σπάζουν» οι Ομονοιάτες, πόσο έχει χάσει από την αξία του, είναι ο Δημήτρης Χριστοφή. Είναι λες και του έκοψαν τα φτερά. Δεν μπορεί να κάνει μια ενέργεια της προκοπής, από τη πλευρά του. 

Επηρεάζεται από το προβληματικό περιβάλλον, αλλά τόσο χάλια βρε παιδί μου; Για να δούμε αν ο νέος προπονητής, βρει τον τρόπο να τον μεταμορφώσει. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE