Πως ΕΓΙΝΕ έτσι ο Τζίμης…

Πως ΕΓΙΝΕ έτσι ο Τζίμης…

Είναι κάμποσα τα προβλήματα στην Ομόνοια. Η κακή πορεία δεν οφείλεται μόνο στο ότι επελέγησαν μερικοί ακατάλληλοι παίχτες, για το μέγεθος της. 

Απ’ αυτή την κατάσταση επηρεάζονται φυσιολογικό και οι παίχτες που επιβίωσαν από πέρσι, για να αποτελέσουν τον βασικό κορμό. Ο Νταρμπισάιαρ, χτες ήταν λες και δεν έπαιζε. Κάτω του μετρίου ήταν ο Άλεξ Σοάρες. 

Ο παίχτης για τον οποίο «σπάζουν» οι Ομονοιάτες, πόσο έχει χάσει από την αξία του, είναι ο Δημήτρης Χριστοφή. Είναι λες και του έκοψαν τα φτερά. Δεν μπορεί να κάνει μια ενέργεια της προκοπής, από τη πλευρά του. 

Επηρεάζεται από το προβληματικό περιβάλλον, αλλά τόσο χάλια βρε παιδί μου; Για να δούμε αν ο νέος προπονητής, βρει τον τρόπο να τον μεταμορφώσει. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Το πρόγραμμα εργασίας της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE