Πως ΕΓΙΝΕ έτσι ο Τζίμης…

Πως ΕΓΙΝΕ έτσι ο Τζίμης…

Είναι κάμποσα τα προβλήματα στην Ομόνοια. Η κακή πορεία δεν οφείλεται μόνο στο ότι επελέγησαν μερικοί ακατάλληλοι παίχτες, για το μέγεθος της. 

Απ’ αυτή την κατάσταση επηρεάζονται φυσιολογικό και οι παίχτες που επιβίωσαν από πέρσι, για να αποτελέσουν τον βασικό κορμό. Ο Νταρμπισάιαρ, χτες ήταν λες και δεν έπαιζε. Κάτω του μετρίου ήταν ο Άλεξ Σοάρες. 

Ο παίχτης για τον οποίο «σπάζουν» οι Ομονοιάτες, πόσο έχει χάσει από την αξία του, είναι ο Δημήτρης Χριστοφή. Είναι λες και του έκοψαν τα φτερά. Δεν μπορεί να κάνει μια ενέργεια της προκοπής, από τη πλευρά του. 

Επηρεάζεται από το προβληματικό περιβάλλον, αλλά τόσο χάλια βρε παιδί μου; Για να δούμε αν ο νέος προπονητής, βρει τον τρόπο να τον μεταμορφώσει. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE