ΠΡΟΚΡΙΣΗ για Ζυρίχη…που ΛΙΓΟ έλειψε να αυτοκτονήσει!

ΠΡΟΚΡΙΣΗ για Ζυρίχη…που ΛΙΓΟ έλειψε να αυτοκτονήσει!

Η Ζυρίχη προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Ελβετικού κυπέλλου καθώς επικράτησε με 2-3 εκτός έδρας της FC Red Star ZH.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος καθώς σημείωσε τρία γκολ. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κελίφι έκανε το 0-1 ενώ στο 8′ ο Σισέι έγραψε το 0-2. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-3 στο 27′, ενώ στο 37′ ο Γκάσι μείωσε σε 1-3. Τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο λοιπόν και η Ζυρίχη είχε σημαντικό προβάδισμα.

Ο Γκραφ στο 65′ μείωσε ακόμη περισσότερο (2-3) όμως η αντίπαλος της ΑΕΚ κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.