ΠΡΟΚΡΙΣΗ για Ζυρίχη…που ΛΙΓΟ έλειψε να αυτοκτονήσει!

ΠΡΟΚΡΙΣΗ για Ζυρίχη…που ΛΙΓΟ έλειψε να αυτοκτονήσει!

Η Ζυρίχη προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Ελβετικού κυπέλλου καθώς επικράτησε με 2-3 εκτός έδρας της FC Red Star ZH.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος καθώς σημείωσε τρία γκολ. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κελίφι έκανε το 0-1 ενώ στο 8′ ο Σισέι έγραψε το 0-2. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-3 στο 27′, ενώ στο 37′ ο Γκάσι μείωσε σε 1-3. Τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο λοιπόν και η Ζυρίχη είχε σημαντικό προβάδισμα.

Ο Γκραφ στο 65′ μείωσε ακόμη περισσότερο (2-3) όμως η αντίπαλος της ΑΕΚ κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE