Επιθετικό ΚΡΕΣΕΝΤΟ σε ακόμη ένα παιχνίδι και ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Επιθετικό ΚΡΕΣΕΝΤΟ σε ακόμη ένα παιχνίδι και ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Γερμανικό κύπελλο διέσυρε με 0-5 την Μπορούσια Μονχεγκλάντμπαχ στην έδρα της.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σε ακόμη ένα ματς ήταν καταιγιστική και καθάρισε τον αντίπαλο με συνοπτικές διαδικασίες. Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Μπραντ ενώ το 0-2 έγινε σε κομβικό σημείο αφού στο 45+1′ ο Γιεβντάι σκόραρε.

Η Λεβερκούζεν δεν άφησε το πόδι της από το γκάζι και στο 67′ και στο 74′ με τον ίδιο παίκτη να σημειώνει δύο γκολ, και συγκεκριμένα τον Μπελαράμπι, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Διαστάσεις θριάμβου πήρε η νίκη-πρόκριση της αντιπάλου της ΑΕΚ αφού ο Βόλαντ στο 80′ έκανε το 0-5 και έδειξε τις επιθετικές αρετές που έχει αυτή η ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE