Επιθετικό ΚΡΕΣΕΝΤΟ σε ακόμη ένα παιχνίδι και ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Επιθετικό ΚΡΕΣΕΝΤΟ σε ακόμη ένα παιχνίδι και ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Γερμανικό κύπελλο διέσυρε με 0-5 την Μπορούσια Μονχεγκλάντμπαχ στην έδρα της.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ σε ακόμη ένα ματς ήταν καταιγιστική και καθάρισε τον αντίπαλο με συνοπτικές διαδικασίες. Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Μπραντ ενώ το 0-2 έγινε σε κομβικό σημείο αφού στο 45+1′ ο Γιεβντάι σκόραρε.

Η Λεβερκούζεν δεν άφησε το πόδι της από το γκάζι και στο 67′ και στο 74′ με τον ίδιο παίκτη να σημειώνει δύο γκολ, και συγκεκριμένα τον Μπελαράμπι, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Διαστάσεις θριάμβου πήρε η νίκη-πρόκριση της αντιπάλου της ΑΕΚ αφού ο Βόλαντ στο 80′ έκανε το 0-5 και έδειξε τις επιθετικές αρετές που έχει αυτή η ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE