Τις γνωστές θέσεις επί της διαδικασίας και επί της ουσίας μετέφερε ο Ακιντζί στην Λουτ, σύμφωνα με τον Μπουρτζιού

Τις γνωστές θέσεις επί της διαδικασίας και επί της ουσίας μετέφερε ο Ακιντζί στην Λουτ, σύμφωνα με τον Μπουρτζιού

Την θέση ότι δεν μπορούν να υπάρξουν διαδικασίες ανοικτού τέλους, όπως έχει καθοριστεί και στην έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ, και πως πρέπει να ακολουθηθεί μια διαδικασία που θα φέρει αποτέλεσμα, μετέφερε στην Τζέιν Χολ Λουτ ο Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Μπαρίς Μπουρτζιού.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μετά την συνάντηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΓΓ με τον Τ/κ ηγέτη που διήρκησε 2,5 ώρες, εκδόθηκε μόνο μια σύντομη γραπτή δήλωση του κ. Μπουρτζιού στην οποία προστίθεται ότι ο κ. Ακιντζί εξέφρασε «για ακόμη μία φορά στην κ. Λουτ την σημασία της πολιτικής ισότητας και της αποτελεσματικής συμμετοχής σε μια πιθανή λύση».
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE