Συμφωνία για το Brexit έως τις 21 Νοεμβρίου βλέπει το Λονδίνο

Συμφωνία για το Brexit έως τις 21 Νοεμβρίου βλέπει το Λονδίνο

Έως τις 21 Νοεμβρίου πιστεύει ότι θα έχει επέλθει συμφωνία με την ΕΕ για τους όρους του Brexit ο αρμόδιος Βρετανός Υπουργός Εξόδου από την ΕΕ Ντόμινικ Ράαμπ.


Αυτό προκύπτει από τη γραπτή απάντησή του προς τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Brexit, Χίλαρι Μπεν, ο οποίος είχε καλέσει τον Υπουργό ενώπιον της Επιτροπής.

"Θα χαιρόμουν να καταθέσω στην Επιτροπή όταν οριστικοποιηθεί μια συμφωνία και αυτή τη στιγμή αναμένω η 21η Νοεμβρίου να είναι κατάλληλη", αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Ράαμπ.

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση εργάζεται με την ελπίδα να υπάρξει μια πολιτική συμφωνία με τους Ευρωπαίους έως την 21η Νοεμβρίου, με τη συμφωνία να επικυρώνεται στη σύνοδο κορυφής του Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.