Δυόμισι ώρες διήρκησε η συνάντηση Ακιντζί - Λουτ

Δυόμισι ώρες διήρκησε η συνάντηση Ακιντζί - Λουτ

Δυόμισι ώρες διήρκησε η συνάντηση του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31/10στα κατεχόμενα.


Μετά τη συνάντηση η κ. Λουτ δεν προέβη σε δηλώσεις ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει δηλώσεις ούτε από την τ/κ πλευρά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο εκπρόσωπος του κ. Ακιντζί, Μπαρίς Μπουρτζιού, και ο ειδικός του σύμβουλος για θέματα ΕΕ και διπλωματίας, Ερχάν Ερτσίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE