Εξετάζει την περίπτωση Λοπετέγκι

Εξετάζει την περίπτωση Λοπετέγκι

Πίσω του θέλει να αφήσει την περίοδο που πέρασε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τζουλέν Λοπετέγκι. Η διοίκηση της «Βασίλισσας» ανακοίνωσε με ένα εξαιρετικά σκληρό τρόπο την απόλυση του Βάσκου τεχνικού, ο οποίος θεωρεί ότι παρά τα κακά αποτελέσματα, δούλεψε με επαγγελματισμό ως το τελευταίο λεπτό και δεν άξιζε αυτά τα άσχημα λόγια.

Ο ίδιος και η ομάδα των συνεργατών του έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται το μέλλον και πηγές από το περιβάλλον τους λένε πως σχεδιάζουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, αφού θέλουν να γυρίσουν γρήγορα σελίδα.

Μεξικό και Μόσχα

Ο Λοπετέγκι δεν θα απέρριπτε το να αναλάβει εκ νέου μια ομάδα, αφού η σεζόν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν είναι τόσο προχωρημένοι. Όπως αποκαλύπτει η «Marca», δεν είναι λίγοι οι Ρώσοι δημοσιογράφοι που επικοινώνησαν μαζί της για να ρωτήσουν ποια είναι η κατάσταση του Βάσκου, αφού δημοσιεύματα τον ήθελαν στον πάγκο της Σπαρτάκ Μόσχας, της οποίας ο Ιταλός τεχνικός, Μάσιμο Καρέρα, αντικαταστάθηκε προ ημερών λόγω κακών αποτελεσμάτων.

Όμως και από το Μεξικό, στο «Mexico Fox», σημείωναν το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας για τον Τζουλέν Λοπετέγκι. Οι Μεξικανοί ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Χουάν Κάρλος Οσόριο , που ήδη αποτελεί παρελθόν.

Πηγή: www.sport-fm.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE