Βαθιά θλίψη Αναστασιάδη για αποβιώσαντα πρώην Υπουργό Εμπορίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βαθιά θλίψη Αναστασιάδη για αποβιώσαντα πρώην Υπουργό Εμπορίου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μήνυμα μέσω του Twitter έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για το θάνατο του πρώην Υπουργού.

Θλίψη σκόρπισε στον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο, η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Μιχαλάκη Μιχαηλίδη την Τρίτη (31/10).

Ο Μιχαλάκης Μιχαηλίδης διετέλεσε Υπουργός Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού επί κυβερνήσεων Σπύρου Κυπριανού και Γλαύκου Κληρίδη, η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη (1/11) στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στις 15:15.

Mέσω του Twitter ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την θλίψη του αναφέροντας: «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τους οικείους του Μιχαλάκη Μιχαηλίδη, πρώην υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και σημαντικού στελέχους του επιχειρηματικού κόσμου. Η προσφορά του Μ. Μιχαηλίδη στο κυπριακό επιχειρείν υπήρξε πολυσχιδής.»


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE