Υπάρχουν και… ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για την Ομόνοια από το ενδεχόμενο μίας ακόμη ήττας

Υπάρχουν και… ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για την Ομόνοια από το ενδεχόμενο μίας ακόμη ήττας

Η Ομόνοια μετράει ήδη τέσσερις συνεχόμενες ήττες και αν χάσει και από τον ΑΠΟΕΛ αύριο, θα γίνουν πέντε, όμως το χειρότερο δεν είναι αυτό, αλλά το ότι κατάφεραν μετά το… αδιανόητο «χαστούκι» από την Πάφο, που δέχθηκαν… τέσσερα γκολ σε οκτώ λεπτά (!), να ξενερώσουν εντελώς τον κόσμο της ομάδας.

Μία βόλτα στα social media, στα καφενεία, αλλά και στα ποδοσφαιρικά στέκια, είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς του λόγου το αληθές.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που κάποιοι Ομονοιάτες χαρακτηρίζουν «τρελούς» (το λέμε όσο πιο… κομψά μπορούμε) εκείνους που θα (ή σκέφτονται να) κόψουν εισιτήριο για να πάνε στο ΓΣΠ για το «αιώνιο» ντέρμπι!

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.