ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Μπούκαραν» σε δυο οικίες και ξεσκέπασαν το κύκλωμα – Στο κελί τρεις γυναίκες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Μπούκαραν» σε δυο οικίες και ξεσκέπασαν το κύκλωμα – Στο κελί τρεις γυναίκες

Προσωποκρατήσεις σχετικά με υπόθεση εμπορίας προσώπων.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, οδηγήθηκε την Τρίτη 30/10 36χρονη, η οποία συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας προσώπων, σεξουαλικής εκμετάλλευσης, μαστροπείας, διατήρησης οίκου ανοχής και αποζείν από κέρδη πορνείας.

Εναντίον της 36χρονης εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης, ενώ ανανεώθηκε για ακόμη οκτώ ημέρες, το διάταγμα κράτησης για δύο 47χρονες, οι οποίες είχαν συλληφθεί για την ίδια υπόθεση στις 21 Οκτωβρίου 2018, μετά από συντονισμένη επιχείρηση έρευνας σε δύο κατοικίες στη Λευκωσία, από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων και του ΟΠΕ Λευκωσίας.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.