Καταδίωξη διακινητών στο Κιλκίς - Δύο συλλήψεις

Καταδίωξη διακινητών στο Κιλκίς - Δύο συλλήψεις

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 20 και 23 ετών, σε διαφορετικές περιπτώσεις, που κατηγορούνται για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς, προχώρησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), εντοπίστηκε ο 20χρονος να οδηγεί όχημα και στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε, στο εσωτερικό του οχήματος είχε επιβιβάσει συνολικά 18 αλλοδαπούς, με σκοπό να τους μεταφέρει προς την συνοριακή γραμμή, διευκολύνοντας τη μη νόμιμη έξοδο τους από τη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας εντοπίστηκε ο 23χρονος να οδηγεί όχημα και να έχει επιβιβάσει 13 αλλοδαπούς, με σκοπό την μεταφορά τους προς την συνοριακή γραμμή, διευκολύνοντας τη μη νόμιμη έξοδο τους από την χώρα. Τα παραπάνω οχήματα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας. Οι συλληφθέντες διακινητές με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE