Τραγικό ΝΟΥΜΕΡΟ: ΠΟΣΑ εισιτήρια προπώλησε ο ΑΠΟΕΛ – «Πάμε για το αιώνιο με την χαμηλότερη προσέλευση στην ιστορία»

Τραγικό ΝΟΥΜΕΡΟ: ΠΟΣΑ εισιτήρια προπώλησε ο ΑΠΟΕΛ – «Πάμε για το αιώνιο με την χαμηλότερη προσέλευση στην ιστορία»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 αναφέρθηκε στα τραγικά νούμερα προπώλησης εισιτηρίων και στην κάρτα οπαδού.

Όπως αποκάλυψε, μέχρι στιγμής (μια ημέρα πριν το ντέρμπι) ο ΑΠΟΕΛ προπώλησε 200 μεμονωμένα εισιτήρια, ένα νούμερο που προφανώς προκαλεί θλίψη ενώ στη συνέχει αναφέρθηκε και στην τραγική κατάσταση με την κάρτα οπαδού.

Τι είπε ακριβώς στον ΣΠΟΡ FM 95,0 : «Μπορούμε να κάνουμε αρνητικές εκτιμήσεις για τον κόσμο. Η κάρτα φιλάθλου έχει επηρεάσει και μάλιστα πολύ. Οδεύουμε ολοταχώς με το ντέρμπι με την χαμηλότερη προσέλευση στην ιστορία. Η προπώληση δεν έχουμε ξεπεράσει τα 200 εισιτήρια. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι πραγματικά σαν ομάδες υπάρχουν πολλά παραδείγματα και στο εξωτερικό. Όταν φτάνουμε και στο πιο δημοφιλές παιχνίδι θα διαπιστώσει ότι πάμε γύρω στο 60% κάτω. Αν το συγκρίνουμε και με όλα τα άλλα παιχνίδια τότε μπορείτε να αντιληφθείτε σε ποια κατάσταση είμαστε. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει και ποια είναι τα προβλήματα. Υπάρχουν κι άλλα θέματα που χρειάζεται καθολική συμμετοχή όλων για να βελτιωθεί το πρωτάθλημά μας. Δώσαμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την κάρτα φιλάθλου αλλά τώρα είμαστε σε μια τραγική κατάσταση. Σε παιχνίδι τρίτης κατηγορίας ή αγροτικού είχε 800 άτομα. Προχθές εμείς ήμασταν 700 άτομα όλοι μαζί. Είναι τραγική σύγκριση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE