ΚΥΠΡΟΣ - ΤΖΟΚΕΡ: Σε πολύ καλή μεριά τα εκατομμύρια – Πήγαν οικογενειακώς να τα παραλάβουν

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΖΟΚΕΡ: Σε πολύ καλή μεριά τα εκατομμύρια – Πήγαν οικογενειακώς να τα παραλάβουν

Προσγειωμένος αλλά πανευτυχής και με την οικογένειά του στο πλευρό του, πήγε ο ένας εκ των δύο τυχερών της κλήρωσης του Τζόκερ, να παραλάβει τα χρήματά.

Σε έναν άνθρωπο, οικογενειάρχη που πάλευε καθημερινά για την ζήση τόσο του ιδίου, όσο και της οικογένειάς του, έχουν καταλήξει τα εκατομμύρια που μοίρασε η κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Δευτέρας (30/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, πρόκειται για Κύπριο βιοπαλαιστή, που είχε ανάγκη τα χρήματα και η θεά τύχη του τα έστειλε με το τσουβάλι.

Συγκινητικό ήταν ότι όλα τα μέλη της οικογένειας του τυχερού, πήγαν μαζί του για να παραλάβουν τα χρήματα που πλέον θα τους αλλάξουν την ζωή, μια για πάντα!

Πάντως, όπως πληροφορηθήκαμε, μέχρι το μεσημέρι (13:50) της Τρίτης (30/10), ο δεύτερος τυχερός δεν έχει επικοινωνήσει με τον ΟΠΑΠ.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE