ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Συγκινητική κίνηση της Αστυνομίας εις μνήμη του συναδέλφου τους

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Συγκινητική κίνηση της Αστυνομίας εις μνήμη του συναδέλφου τους

Αιμοδοσία εις μνήμη του τέως Αστυνομικού Διευθυντή Αμμοχώστου.

Εις μνήμη του τέως Αστυνομικού Διευθυντή Αμμοχώστου, Ανώτερου Αστυνόμου Αντώνη Παπακωνσταντίνου, η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Αγίου Δημητρίου, πραγματοποίησε χθες 29/10, αιμοδοσία και δειγματοληψία Σάλιου για δότες Μυελού των οστών στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι.

Στην αιμοδοσία έλαβαν μέρος μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ΥΑΜ, ΥΚΑΝ, Λ&ΝΑ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αρκετός κόσμου.

Στην αιμοδοσία εκ μέρους του Αρχηγού Αστυνομίας παρευρέθηκε ο Βοηθός Αρχηγός Εκπαίδευσης κ. Δημήτρης Δημητρίου.

Επίσης παρευρέθηκε ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου, Αστυνόμος Β κ. Γεώργιος Οικονόμου, Αξιωματικοί και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου καθώς και βουλευτές της ΑΔΕ Αμμοχώστου.

Η αιμοδοσία τελούσε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας κύριου Ζαχαρία Χρυσοστόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE