Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου εμπιστεύεται την Altius Insurance για την ασφάλιση των υπαλλήλων του

 Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου εμπιστεύεται την Altius Insurance για την ασφάλιση των υπαλλήλων του

Την Altius Insurance εμπιστεύτηκε το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ), για την ομαδική ασφάλιση των υπαλλήλων του.

Το ομαδικό σχέδιο ασφάλισης, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ από την 1ην Οκτωβρίου 2018, προσφέρει κάλυψη για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ασφάλεια ζωής από οποιαδήποτε αιτία καθώς επίσης επιπρόσθετα ωφελήματα μόνιμης ολικής και μερικής ανικανότητας. 

Στη φωτογραφία από αριστερά, ο  Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΧΑΚ κ. Νίκος Τρυπάτσας και ο Πρώτος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Altius Insurance Ltd κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης, κατά την παράδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE