Πιο σέξι από ποτέ η Κορτζιά με το δικτυωτό καλσόν της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πιο σέξι από ποτέ η Κορτζιά με το δικτυωτό καλσόν της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η έξοδος της Μαρίας άναψε φωτιές.

Είναι γνωστό πως η Μαρία Κορτζιά θεωρείται μια από τις πιο όμορφες Κύπριες επώνυμες και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει.

Η σύντροφος του Πιέρου Σωτηρίου, «βγήκε τσάρκα» ντυμένη στα μαύρα με ροκ διαθέσεις, μαγνητίζοντας για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της.

Αυτή τη φορά η Μαρία φωτογραφίζεται σε υπόγειο χώρο στάθμευσης, με την φωτογραφία να αναρτάται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφία η οποία, όπως ήταν φυσικό, «μάζεψε» πολλά «likes» και θετικά σχόλια!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE