Στην ΑΔΕ Λάρνακας μεταφέρθηκαν 17 μετανάστες που εντοπίστηκαν ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Στην ΑΔΕ Λάρνακας μεταφέρθηκαν 17 μετανάστες που εντοπίστηκαν ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας μεταφέρθηκαν γύρω στις οκτώ απόψε οι 17 μετανάστες από τη Συρία, που εντοπίστηκαν από τη λιμενική Αστυνομία  ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πλοιάριο με τους μετανάστες εντοπίστηκε λίγο μετά το μεσημέρι 50 ναυτικά μίλια ανοικτά του Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα.

Το πλοιάριο ήταν μήκους 5 περίπου μέτρων και καμωμένο από fiber glass.

Γύρω στις πέντε το απόγευμα άκατος της λιμενικής αστυνομίας, προσέγγισε το πλοιάριο και άνδρες της Δύναμης βοήθησαν τους μετανάστες να επιβιβαστούν, αφήνοντας το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν στη θάλασσα.

Στο πλοιάριο που ξεκίνησε από το Λίβανο, επέβαιναν συνολικά 17 άτομα από τη Συρία, 12 άνδρες, μία γυναίκα και 4 παιδιά.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας για εξακρίβωση στοιχείων και ολοκλήρωση των ερευνών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE