Στην ΑΔΕ Λάρνακας μεταφέρθηκαν 17 μετανάστες που εντοπίστηκαν ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Στην ΑΔΕ Λάρνακας μεταφέρθηκαν 17 μετανάστες που εντοπίστηκαν ανοικτά του Κάβο Γκρέκο

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας μεταφέρθηκαν γύρω στις οκτώ απόψε οι 17 μετανάστες από τη Συρία, που εντοπίστηκαν από τη λιμενική Αστυνομία  ανοικτά του Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πλοιάριο με τους μετανάστες εντοπίστηκε λίγο μετά το μεσημέρι 50 ναυτικά μίλια ανοικτά του Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα.

Το πλοιάριο ήταν μήκους 5 περίπου μέτρων και καμωμένο από fiber glass.

Γύρω στις πέντε το απόγευμα άκατος της λιμενικής αστυνομίας, προσέγγισε το πλοιάριο και άνδρες της Δύναμης βοήθησαν τους μετανάστες να επιβιβαστούν, αφήνοντας το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν στη θάλασσα.

Στο πλοιάριο που ξεκίνησε από το Λίβανο, επέβαιναν συνολικά 17 άτομα από τη Συρία, 12 άνδρες, μία γυναίκα και 4 παιδιά.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας για εξακρίβωση στοιχείων και ολοκλήρωση των ερευνών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE