Ανατριχίλα στο γήπεδο της Λέστερ: Το «αντίο» στον Ιδιοκτήτη της ομάδας στο κέντρο του γηπέδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανατριχίλα στο γήπεδο της Λέστερ: Το «αντίο» στον Ιδιοκτήτη της ομάδας στο κέντρο του γηπέδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε βαριά ατμόσφαιρα, παίκτες, διοικούντες και η οικογένεια του Βισάι Σριβανταναπράμπα κατέθεσαν στεφάνι στο κέντρο του King Power Stadium, με αρκετούς από αυτούς να λυγίζουν.

Την απόφαση να τον τιμήσουν στο μέρος από το οποίο απογειώθηκε το μοιραίο ελικόπτερο -αλλά και εκεί που έζησε μεγάλες στιγμές δόξας με τη Λέστερ- πήραν οι άνθρωποι του Βισάι Σριβανταναπράμα.

Η σύζυγος και ο γιος του ιδιοκτήτη της Λέστερ βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος, εμφανώς συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια και κατάθεσαν στεφάνι στο κέντρο του γηπέδου, την ώρα που η οθόνη του γηπέδου έδειχνε το πρόσωπό του Σριβανταναπράμα.

Τραγικές φιγούρες και οι παίκτες των «αλεπούδων», με αρκετούς από αυτούς να λυγίζουν κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού με τους συγγενείς του άνδρα που οδήγησε την ομάδα στις πιο λαμπρές στιγμές της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE