Άλλο ένα ύποπτο δέμα με παραλήπτη το CNN εντοπίστηκε σε ταχυδρομείο

Άλλο ένα ύποπτο δέμα με παραλήπτη το CNN εντοπίστηκε σε ταχυδρομείο

Αλλο ένα ύποπτο δέμα που προοριζόταν για το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN εντοπίστηκε τη Δευτέρα 29/10 σε ταχυδρομείο της Ατλάντας, αλλά δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στα κεντρικά του τηλεοπτικού δικτύου, γνωστοποίησε ο πρόεδρος του CNN Τζεφ Ζάκερ με μια ανάρτηση στο Twitter.

Το δέμα εντοπίστηκε τρεις ημέρες μετά τη σύλληψη ενός άνδρα που έστειλε δέματα με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε επιφανή στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και στο CNN.

Θα οδηγηθεί τη Δευτέρα 29/10 ενώπιον δικαστηρίου όπου θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE