Το σπίτι με τα κίτρινα παντζούρια που έκανε δωρεά ο Ραούκκας στον Δήμο Λεμεσού– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το σπίτι με τα κίτρινα παντζούρια που έκανε δωρεά ο Ραούκκας στον Δήμο Λεμεσού– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η εκτιμημένη του αξία είναι στα 3,2 εκατομμύρια, αλλά οι Λεμεσιανοί το ξέρουν ως το σπίτι με τα κίτρινα παντζούρια. 

Το σπίτι με τα κίτρινα παντζούρια που έκανε δωρεά ο Χρίστος Παπαδόπουλος στον Δήμο Λεμεσού βρίσκεται δίπλα από την Φρακλοκλησιά και στην Λεμεσό όλοι το ξέρουν ως «Το σπίτι του Σολωμού».

Βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και έχει θέα την θάλασσα.

Ένα σπίτι με σήμα κατατεθέν τα κίτρινα του παντζούρια που δεσπόζει στην οδό Ιερυσαλήμ και ο Χρίστος Παπαδόπουλος είχε δηλώσε σε παλαιότερή του συνέντευξη ότι το δώρισε στον δήμο Λεμεσού για να μην γκρεμιστεί.

Σχετικό άρθρο: Δεν τίμησαν τον τηλεοπτικό 'Ραούκκα' στην κηδεία του -Αιχμηρό μήνυμα Βήχα: «Πόσο ντράπηκα σήμερα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όπως είπε: «Εδώ είναι όλη μας ηζωή. Όλες μας οι αναμνήσεις. Δεν θέλαμε να γκρεμιστούν».  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE