ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας- 20χρονος ύποπτος για παιδική πορνογραφία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας- 20χρονος ύποπτος για παιδική πορνογραφία

Διάταγμα προσωποκράτησης τεσσάρων ημερών, εξέδωσε την Δευτέρα (29/10) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τον 20χρονο κάτοικο, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή (28/10) σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Ο 20χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης απόκτησης και κατοχής παιδικής πορνογραφίας, παράνομης απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και διανομής παιδικής πορνογραφίας.

Η σύλληψη του 20χρονου διενεργήθηκε μετά από συγκεκριμένη πληροφορία που έφθασε στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μετά από έρευνα που διενεργήθηκε το πρωί σήμερα στην οικία του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για να τύχουν επιστημονικής εξέτασης, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τρία κινητά τηλέφωνα, δύο συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων και ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE