ΧΑΜΟΣ με την τρυφερή φωτογραφία του Μερκή αγκαλιά με το νεογέννητο γιο του!

ΧΑΜΟΣ με την τρυφερή φωτογραφία του Μερκή αγκαλιά με το νεογέννητο γιο του!

Μία από τις πιo τρυφερές οικογενειακές στιγμές επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Άντρεα Κυριάκου.

Το γνωστό μοντέλο έχει εξελιχθεί σε ‘χαζομαμά’, αφού δεν σταματά λεπτό να μας δείχνει πόσο όμορφα περνάει με τον νεογέννητο γιο της.

Αυτή την φορά επέλεξε να αναρτήσει μια όμορφη στιγμή ανάμεσα σε μπαμπά και γιο, με τον Γιώργο Μερκή να έχει στην αγκαλιά του τον μικρό Λαμπρινό, ενώ για πρώτη φορά μας έδειξε το προσωπάκι του μωρού.

Η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ με τον γιο του, έχει αποσπάσει χιλιάδες likes και σχόλια από τους ακόλουθους της Άντρεας.

Δείτε την σχετική φωτογραφία στο LifeNewsCy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE