ΧΑΜΟΣ με την τρυφερή φωτογραφία του Μερκή αγκαλιά με το νεογέννητο γιο του!

ΧΑΜΟΣ με την τρυφερή φωτογραφία του Μερκή αγκαλιά με το νεογέννητο γιο του!

Μία από τις πιo τρυφερές οικογενειακές στιγμές επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Άντρεα Κυριάκου.

Το γνωστό μοντέλο έχει εξελιχθεί σε ‘χαζομαμά’, αφού δεν σταματά λεπτό να μας δείχνει πόσο όμορφα περνάει με τον νεογέννητο γιο της.

Αυτή την φορά επέλεξε να αναρτήσει μια όμορφη στιγμή ανάμεσα σε μπαμπά και γιο, με τον Γιώργο Μερκή να έχει στην αγκαλιά του τον μικρό Λαμπρινό, ενώ για πρώτη φορά μας έδειξε το προσωπάκι του μωρού.

Η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ με τον γιο του, έχει αποσπάσει χιλιάδες likes και σχόλια από τους ακόλουθους της Άντρεας.

Δείτε την σχετική φωτογραφία στο LifeNewsCy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE