Η Κύπρια πρωταγωνίστρια ζήτησε την «αποδέσμευσή» της από την Γαλάτεια  

Η Κύπρια πρωταγωνίστρια ζήτησε την «αποδέσμευσή» της από την Γαλάτεια  

Ζήτησε να αποδεσμευτεί από την σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ, Γαλάτεια, η Κύπρια ηθοποιός και ο λόγος είναι άλλη συνεργασία με την οποία έχει δώσει τα χέρια... 

Ο λόγος γίνεται για την Κρίστη Παπαδοπούλου, η οποία ζήτησε να αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις της στην σειρά εποχης του ΣΙΓΜΑ «Γαλάτεια».

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Κρίστης στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αθήνα δεν μπορούν να συνδυαστούν με τον ρόλο της στην Γαλάτεια.

Η Κρίστη Παπαδοπούλου θα απουσιάζει από την παραγωγή μέχρι τον Ιανουάριο, αφού θα πρωταγωνιστεί σε θεατρική παραγωγή που ανεβαίνει στην Αθήνα και έχει σχέση με την ζωή του Διονύσιου Σολωμού.

Όσον αφορά στην συμμετοχή της στην δραματική σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ, όπως γράφει το Tv Μανία μπαίνει για λίγο στον πάγο, όπου θα ολοκληρωθούν οι παραστάσεις στην Ελλάδα.

Ετσι η τηλεοπτική Λυδία θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο μετά την αποκάλυψη του Στράτου για το σχέδιο που ετοίμαζε εναντιον του σε συνεργασία με τον Φοίβο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE