Σκόραρε ο Κάστανος με τα χρώματα της Γιουβέντους, αλλά…

Σκόραρε ο Κάστανος με τα χρώματα της Γιουβέντους, αλλά…

Συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις με την ομάδα U23 της Γιουβέντους ο Γρηγόρης Κάστανος, ο οποίος ήταν στο αρχικό σχήμα της «Βέκια Σινιόρα» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λουκέζε.

Μάλιστα, ο Κύπριος διεθνής μέσος σκόραρε στο 39΄, όμως το γκολ του δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του για να σώσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, αφού ηττήθηκε με 3-2.

Η Λουκέζε προηγήθηκε με 2-0, με γκολ του De Feo στο 26΄ και 32΄, για να μειώσει ο Κάστανος σε 2-1 στο 39΄.

Οι γηπεδούχου πέτυχαν και τρίτο γκολ όμως στο 47΄, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σορεντίνο, για να μειώσει στο τελικό 3-2, ο Mavididi στο 80΄.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE