Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Το όλο περιστατικό καταγράφηκε σε δημόσια υπηρεσία του εξωτερικού, όπου πολίτης μετέβη στο σημείο για να εξυπηρετηθεί.
Στον πάγκο όμως, όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν υπήρχε υπάλληλος, με τον μοναδικό υπάλληλο που βρισκόταν στον χώρο να είναι «απασχολημένος» στο γραφείο του.
Ο εν λόγω υπάλληλος δεν αντιλήφθηκε τον πολίτη και συνέχισε ανενόχλητος να βλέπει βίντεο όπου έκαναν μασάζ σε Ασιάτισσες γυναίκες.
Ο πολίτης μόλις είδε το πιο πάνω περιστατικό, κατέγραψε το γεγονός με το κινητό του τηλέφωνο, αναρτώντας το στη συνέχεια στο διαδίκτυο!
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις