ΔΗΠΑ: «Η ενότητα προϋπόθεση για καλύτερες μέρες»

ΔΗΠΑ: «Η ενότητα προϋπόθεση για καλύτερες μέρες»

Η σημερινή εθνική επέτειος αποτελεί υπενθύμιση σε όλους μας πως μόνο όταν ενωμένοι τοποθετούμε πάνω από τα κόμματα το κοινό καλό του τόπου μπορούμε να πετύχουμε και πως προϋπόθεση για να δούμε καλύτερες μέρες είναι η ενότητα, αναφέρει η Δημοκρατική Παράταξη σε ανακοίνωσή της.

"Βιώνοντας για 44 τώρα χρόνια τα τραγικά αποτελέσματα της τουρκικής εισβολής και κατοχής ο κυπριακός ελληνισμός οπλίζεται με την πίστη στο δίκαιό του και τις πανανθρώπινες αρχές και αξίες του ηρωικού Έπους του ’40 για να συνεχίσει τον αγώνα και τη διεκδίκηση των δικαίων και των δικαιωμάτων του για τερματισμό της τουρκικής κατοχής και για την απελευθέρωση και επανένωση των κατεχόμενων εδαφών μας, χωρίς εγγυήσεις και παρεμβάσεις της Άγκυρας, στο πλαίσιο που μας διασφαλίζουν το διεθνές δίκαιο, οι αποφάσεις και τα ψηφίσματα των Η.Ε. και η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου," προσθέτει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.