Δεν τίμησαν τον τηλεοπτικό 'Ραούκκα' στην κηδεία του -Αιχμηρό μήνυμα Βήχα: «Πόσο ντράπηκα σήμερα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν τίμησαν τον τηλεοπτικό 'Ραούκκα' στην κηδεία του -Αιχμηρό μήνυμα Βήχα: «Πόσο ντράπηκα σήμερα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ντροπή του και τα αρνητικά συναισθήματα που τον κατέλαβαν, αναφέρει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ηθοποιός Κώστας Βήχας, για την κηδεία του συνάδελφου και φίλου του, Χρήστου Παπαδόπουλου.

Ο κύριος Βήχας με ανάρτησή του, αναφέρει πως στην κηδεία του Χρήστου Παπαδόπουλου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατο 27/10, «απουσίαζαν όλοι».

«Ούτε ένα τηλεοπτικό κανάλι, ένας δημοσιογράφος, πολλά ήταν και τα στεφάνια που κατατέθηκαν εκ μέρους άλλων, που είναι οι συμπολίτες μας, που είναι οι συνάδελφοι ηθοποιοί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αναφέρει πως μόλις τρεις ηθοποιοί βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετίσουν τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν ξεπερνούσαν τους 100.

Ένας αριθμός καθόλου αντιπροσωπευτικός στο έργο και την πολιτιστική κληρονομιά που αφήνει πίσω του ο Χρήστος Παπαδόπουλος

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE