Άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο

Άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο

Την τελευταία του πνοή άφησε στο γήπεδο οπαδός της Μπράιτον, στον αγώνα με τη Γουλβς.

Ένας ηλικιωμένος οπαδός της Μπράιτον βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο «Amex Stadium» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τη Γουλβς (1-0), ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του.

Μετά από μία δυσφορία που ένιωσε, ο γιατρός της ομάδας έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, διακομίστηκε ακολούθως στο νοσοκομείο, αλλά δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE