ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χτύπησαν ξανά τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χτύπησαν ξανά τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’

Στόχος για δεύτερη φορά 46χρονος ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’ μέσα σε δύο μέρες, αυτή τη φορά οι δράστες έβαλαν στόχο την οικία του, ρίχνοντας αμυντική χειροβομβίδα, γύρω στις 21:30 του Σαββάτου.

Μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών της Αστυνομίας, παρέλαβαν την χειροβομβίδα από την οικία του 46χρονου, αφού αυτή δεν εξερράγη, για να εξουδετερωθεί αργότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 6:15 πρωί της Παρασκευής (26/10), άγνωστος ή άγνωστοι, που επέβαιναν μοτοσικλέτας, πέταξαν αμυντική χειροβομβίδα σε νυχτερινό κέντρο που διατηρεί ο 46χρονος στην Λευκωσία.

 

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE