Κρίσιμη μάχη στην ΕΔΕΚ – Σήμερα η εκλογή νέου προέδρου
Σήμερα διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στην ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται να επιλέξουν μεταξύ τριών υποψηφίων.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Youtube “SWNS TV” δείχνει την μοναδική στιγμή των δύο γυναικών που ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου.
Όταν λοιπόν οι νεόνυμφες στάθηκαν μπροστά στους καλεσμένους για να δώσουν το καθιερωμένο φιλί, δυο άτομα τα οποία ήταν στο κόλπο, κρατώντας δάδες έβαλαν φωτιά στις ουρές των νυμφικών, τα οποία πήραν αμέσως φωτιά, κόβοντας την ανάσα στους προσκεκλημένους.
Πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι τόσο η 32χρονη όσο και η 28χρονη, είναι επαγγελματίες ψυχαγωγοί και ασχολούνται με παραστάσεις με φωτιές.
Έτσι λοιπόν, όσοι καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο χαρμόσυνο γεγονός της 13ης Οκτωβρίου, θα θυμούνται για καιρό αυτόν τον γάμο.
Δείτε το βίντεο:
Χ. Ζήνωνος
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




