ΗΠΑ: Πυροβόλησε αστυνομικούς και σκότωσε 8 άτομα- Βαριά οπλισμένος

ΗΠΑ: Πυροβόλησε αστυνομικούς και σκότωσε 8 άτομα- Βαριά οπλισμένος

Στους οκτώ ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών, μετά την ένοπλη επίθεση σε συναγωγή στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ το Σάββατο (27/10).

Νεότερη ενημέρωση του Euronews επικαλούμενο το αμερικάνικο δίκτυο NBC, κάνει λόγο για τουλάχιστον οκτώ νεκρούς, 12 άτομα τραυματίστηκαν από τα πυρά του δράστη, εκ των οποίων οι 3 είναι αστυνομικοί.

Πάντως, το ρεπορτάζ μιλά για βαρύ οπλισμό που έφερε μαζί του ο δράστης, χωρίς να αποκλείεται να κουβαλούσε και εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη του “όλοι οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το περιστατικό, ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή γύρω από τη συναγωγή, ενώ σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του δράστη και αστυνομικών.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία από abcnews.go.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE