ΗΠΑ: Πυροβόλησε αστυνομικούς και σκότωσε 8 άτομα- Βαριά οπλισμένος

ΗΠΑ: Πυροβόλησε αστυνομικούς και σκότωσε 8 άτομα- Βαριά οπλισμένος

Στους οκτώ ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών, μετά την ένοπλη επίθεση σε συναγωγή στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ το Σάββατο (27/10).

Νεότερη ενημέρωση του Euronews επικαλούμενο το αμερικάνικο δίκτυο NBC, κάνει λόγο για τουλάχιστον οκτώ νεκρούς, 12 άτομα τραυματίστηκαν από τα πυρά του δράστη, εκ των οποίων οι 3 είναι αστυνομικοί.

Πάντως, το ρεπορτάζ μιλά για βαρύ οπλισμό που έφερε μαζί του ο δράστης, χωρίς να αποκλείεται να κουβαλούσε και εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη του “όλοι οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το περιστατικό, ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή γύρω από τη συναγωγή, ενώ σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του δράστη και αστυνομικών.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία από abcnews.go.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

BEST OF TOTHEMAONLINE