Αλλαγμένη προς το καλύτερο και είχε… ΟΥΣΙΑ – Η Πάφος έμεινε με το… καλό ξεκίνημα

Αλλαγμένη προς το καλύτερο και είχε… ΟΥΣΙΑ – Η Πάφος έμεινε με το… καλό ξεκίνημα

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στον αγώνα της Ομόνοιας με αντίπαλο την Πάφο στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, με την ομάδα της Λευκωσίας να προηγείται στο σκορ με 1-0.

Η Πάφος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε καλή παρουσία στο πρώτο 20λεπτο, με καλή κυκλοφορία μπάλας, ενώ έβγαινε με ευκολία στην επίθεση και δεν έδειχνε να επηρεάζεται ψυχολογικά από το… «φθηνό» γκολ που δέχθηκε μόλις στο 6ο λεπτό από τον Λόπες, που εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο του Σιρόκ.

Μάλιστα, είχε και ορισμένες καλές στιγμές για να σκοράρει, με τους Φόλπρεχτ (4΄ και 16΄), Ζαχαρίου (8΄) και Μπάγκαρντ).

Μετά το 20ο λεπτό όμως, η Ομόνοια ανέβασε στροφές και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, με την Πάφο όμως να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE