Ο Αμπντέλ Φατάχ Σίσι στο Βερολίνο για συνομιλίες με την καγκελάριο Μέρκελ

Ο Αμπντέλ Φατάχ Σίσι στο Βερολίνο για συνομιλίες με την καγκελάριο Μέρκελ

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Σίσι θα επισκεφτεί την Κυριακή 28/10 την Γερμανία, όπου και θα έχει συνομιλίες με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ για την παράνομη μετανάστευση, αλλά και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του.

Παράλληλα, θα συζητηθούν τρόποι για την ενίσχυση των σχέσεων της Αιγύπτου με την Γερμανία, αλλά και για την προσέλκυση γερμανικών επενδύσεων στην χώρα του.

Πρόκειται για την έκτη συνάντηση που θα έχει ο Αιγύπτιος πρόεδρος με την καγκελάριο Μέρκελ, από την εκλογή του στο προεδρικό αξίωμα της Αιγύπτου, το 2014.

Η επίσκεψή του, θα είναι τετραήμερη ενώ θα συναντηθεί και με άλλους υψηλόβαθμους Γερμανούς αξιωματούχους.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE