Μπήκε στο κοτέτσι η Αριστοτέλους μαζί με την Μελίνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπήκε στο κοτέτσι η Αριστοτέλους μαζί με την Μελίνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Να μαζέψουν τα αυγά από τις κότες, πήγαν το πρωί του Σαββάτου (27/10) η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η κορούλα της!

«Αξία ανεκτίμητη» αναφέρει στην δημοσίευσή της η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, όπου την βλέπουμε να κρατά αγκαλιά την κορούλα της και να μαζεύουν τα αυγά από τις κότες στο κοτέτσι της γιαγιάς Χρυσταλλούς!

Η Χριστιάνα, που πλέον αναμένει τον ερχομό του δεύτερου της παιδιού, περνά όμορφες στιγμές μαζί με την μικρή Μελίνα, που περιμένει και αυτή την γέννηση του μικρού αδελφού της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φωτογραφία, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από την ώρα που δημοσιεύθηκε, μάζεψε χιλιάδες like! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE