Αλλάζει πάνες στον μικρό Λαμπρινό η Άντρεα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αλλάζει πάνες στον μικρό Λαμπρινό η Άντρεα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον άλλαξε και μετά τον έβγαλε φωτογραφία η Άντρεα Κυριάκου!

Στιγμές απέραντης ευτυχίας ζει η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής, μετά την γέννηση του μικρού Λαμπρινού.

Η Άντρεα μάλιστα, που ως μητέρα περνά πολλές ώρες με το παιδάκι της, μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες κοινές τους στιγμές!

Το Σάββατο (27/10) δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία με τον μικρούλη ντυμένο στα λευκά, λίγο μετά που του άλλαξε πάνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE