ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έπεσε από ύψος τριών μέτρων ο 47χρονος - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έπεσε από ύψος τριών μέτρων ο 47χρονος - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 47χρονος, που τραυματίστηκε την Παρασκευή (26/10) σε εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 12.15μ.μ. της Παρασκευής (26/10), όταν ο 47χρονος, ενώ ασχολείτο με την τοποθέτηση μεταλλικών κατασκευών στην οροφή κτιρίου, στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο κενό, από ύψος περίπου τριών μέτρων.

Από την πτώση του, ο 47χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι, αιμάτωμα πνευμοθώρακα και κατάγματα πλευρών.

Ακολούθως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται σοβαρή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE