ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Μετέφερε 8 χιλ. λίτρα πετρέλαιο από τα κατεχόμενα

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Μετέφερε 8 χιλ. λίτρα πετρέλαιο από τα κατεχόμενα

Στη σύλληψη 36χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε την Παρασκευή (26/10) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων που διεξάγονται μετά τον εντοπισμό βυτιοφόρου, που φέρεται να μετέφερε καύσιμα από τις κατεχόμενες περιοχές.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.30μ.μ., μέλη της Αστυνομία, ανέκοψαν για έλεγχο, στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Καλού Χωριού, στην επαρχία Λάρνακας, βυτιοφόρο όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 36χρονος.

Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το όχημα μετέφερε περίπου 8000 λίτρα, πετρέλαιο, το οποίο φαίνεται να προέρχεται από τις κατεχόμενες περιοχές.

Εναντίον του 36χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Aκολούθως το όχημα, μαζί με το περιεχόμενό του παραδόθηκαν σε λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, οι οποίοι ανέλαβαν για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.