Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.30μ.μ., μέλη της Αστυνομία, ανέκοψαν για έλεγχο, στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς – Καλού Χωριού, στην επαρχία Λάρνακας, βυτιοφόρο όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 36χρονος.
Από έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το όχημα μετέφερε περίπου 8000 λίτρα, πετρέλαιο, το οποίο φαίνεται να προέρχεται από τις κατεχόμενες περιοχές.
Εναντίον του 36χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Aκολούθως το όχημα, μαζί με το περιεχόμενό του παραδόθηκαν σε λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, οι οποίοι ανέλαβαν για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταδίωξη βυτιοφόρου από την Αστυνομία
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις