Οι προϋποθέσεις του Τ. Μπόλτον για μία θετική συμπεριφορά της Ουάσινγκτον προς τη Μόσχα

Οι προϋποθέσεις του Τ. Μπόλτον για μία θετική συμπεριφορά της Ουάσινγκτον προς τη Μόσχα

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον δήλωσε σήμερα ότι θα βοηθούσε περισσότερο αν η Ρωσία αποχωρούσε από την Κριμαία και την Ανατολική Ουκρανία, σταματούσε να εμπλέκεται στις αμερικανικές εκλογές και είχε μικρότερη παρέμβαση στην Μέση Ανατολή.

Ο Μπόλτον έκανε τα παραπάνω σχόλια στην διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε στο Reuters από το Τμπιλίσι, πρωτεύουσα της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας της Γεωργίας, όπου και διεξάγει συνομιλίες με υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

“ Θα βοηθούσε αν αυτοί (οι Ρώσοι) σταματούσαν να παρεμβαίνουν στις εκλογές μας..., έφευγαν από την Κριμαία και την περιοχή του Ντονμπάς στην Ουκρανία..., σταματούσαν να χρησιμοποιούν απαγορευμένα χημικά όπλα για δολοφονικές απόπειρες κατά Ρώσων εξόριστων στην Δύση κι αν παρενέβαιναν λιγότερο στην Μέση Ανατολή,” είχε χαρακτηριστικά ο Μπόλτον.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της συνάντησης και το δείπνο - Τοποθετήσεις όλων των μερών

Πενταμερής: Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της συνάντησης και το δείπνο - Τοποθετήσεις όλων των μερών

Γύρω στις 8.30 ώρα Κύπρου ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της άτυπης διευρυμένης πενταμερούς διάσκεψης που πραγματοποιείται στην έδρα των ΗΕ, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE