Οι προϋποθέσεις του Τ. Μπόλτον για μία θετική συμπεριφορά της Ουάσινγκτον προς τη Μόσχα

Οι προϋποθέσεις του Τ. Μπόλτον για μία θετική συμπεριφορά της Ουάσινγκτον προς τη Μόσχα

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον δήλωσε σήμερα ότι θα βοηθούσε περισσότερο αν η Ρωσία αποχωρούσε από την Κριμαία και την Ανατολική Ουκρανία, σταματούσε να εμπλέκεται στις αμερικανικές εκλογές και είχε μικρότερη παρέμβαση στην Μέση Ανατολή.

Ο Μπόλτον έκανε τα παραπάνω σχόλια στην διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε στο Reuters από το Τμπιλίσι, πρωτεύουσα της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας της Γεωργίας, όπου και διεξάγει συνομιλίες με υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

“ Θα βοηθούσε αν αυτοί (οι Ρώσοι) σταματούσαν να παρεμβαίνουν στις εκλογές μας..., έφευγαν από την Κριμαία και την περιοχή του Ντονμπάς στην Ουκρανία..., σταματούσαν να χρησιμοποιούν απαγορευμένα χημικά όπλα για δολοφονικές απόπειρες κατά Ρώσων εξόριστων στην Δύση κι αν παρενέβαιναν λιγότερο στην Μέση Ανατολή,” είχε χαρακτηριστικά ο Μπόλτον.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE