Στο δεύτερο ημίχρονο ΜΙΛΗΣΕ η ποιότητα των Ελβετών / Το ΠΑΛΕΨΕ η Εθνική μας

Στο δεύτερο ημίχρονο ΜΙΛΗΣΕ η ποιότητα των Ελβετών / Το ΠΑΛΕΨΕ η Εθνική μας

Η Εθνική Παίδων της Κύπρου ηττήθηκε από την Ελβετία με 3-0 στην Πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωτάθληματος U17.

Η Εθνική μας στο πρώτο μέρος στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο όμως στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και έβγαλαν στο χορτάρι την ποιότητά τους. Σκόραραν τρία γκολ σε κοντινό χρονικό σημείο (49′, 55′ και 59′) και έτσι παρά την προσπάθεια που έγινε από τους διεθνείς μας, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους Ελβετούς νικητές με 0-3.

Την προσεχή Δευτέρα (29/10) η Κύπρος θα αντιμετωπίσει την Σκωτία για τη συνέχεια του ομίλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE