Ένα πιεσόμετρο προκάλεσε φόβο στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών

Ένα πιεσόμετρο προκάλεσε φόβο στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών

Ακίνδυνο το δέμα που εντοπίστηκε στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Ένα πιεσόμετρο αποδείχθηκε ότι περιείχε το ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε στο ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ.

Το δέμα έφερε ως ένδειξη παραλήπτη τον Αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, ωστόσο ελλείψει μηχανήματος ακτινών Χ στην Αντιπροεδρία, όλα τα δέματα ελέγχονται στο κτήριο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Οι υπάλληλοι του ΥΠΕΞ που παρέλαβαν το δέμα, κατά τον έλεγχό του στο ειδικό μηχάνημα, διαπίστωσαν ότι αυτό περιείχε καλώδια, οπότε το κτήριο εκκενώθηκε και ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησε το ειδικό κλιμάκιο του ΤΕΕΜ διαπιστώθηκε ότι το περιεχόμενο του δέματος είναι ακίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE