Θυμήθηκαν τα χρόνια του ΣΤΡΑΤΟΥ οι Απολλωνίστες! (PICS)

Θυμήθηκαν τα χρόνια του ΣΤΡΑΤΟΥ οι Απολλωνίστες! (PICS)

Πρωί πρωί αναφερθήκαμε στην απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι οπαδοί του Απόλλωνα, κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο της Άιντραχτ χθες βράδυ (μετά τα μεσάνυχτα).

Η γερμανική αστυνομία άλλαξε το… «σχέδιο δράσης» (ο Θεός να το κάνει), με αποτέλεσμα οι «Φυγάδες» να περπατούν (σε δασώδη περιοχή και μέσα στο σκοτάδι, λες και ήταν σε νυχτερινή πορεία στο στρατό) για μία και πλέον ώρα, μέχρι να φτάσουν στο σταθμό του τρένου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Ένας φίλος του Απόλλωνα, μας έστειλε τις πιο κάτω φωτογραφίες από τη… νυχτερινή πορεία στο δάσος, με τη λεζάντα «Λύκε λύκε εις εδώ;», θέλοντας να… διακωμωδήσει το όλο τραγελαφικό σκηνικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.