ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας

Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, οφείλεται ο θάνατος της Ρωσίδας τουρίστριας, ηλικίας 73 χρονών, που έχασε τη ζωή της χθες στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πόρισμα της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού της 73χρονης που διενήργησε σήμερα η Ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου είναι ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της λόγω «κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος».

Υπενθυμίζεται ότι χθες γύρω στις 15.45 το μεσημέρι η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε να διασταυρώσει πεζή τη Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα, όταν παρασύρθηκε από ταξί που οδηγούσε 65χρονος.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ενώ στον οδηγό του ταξί έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE