Πήρε θέση ο Διευθυντής του Open στη διαμάχη OMEGA και Plus – Video

Πήρε θέση ο Διευθυντής του Open στη διαμάχη OMEGA και Plus – Video

Ο Τζώνη Καλημέρης πήρε θέση στη διαμάχη για τα αποκλειστικά δικαιώματα του Open Tv στην Κύπρο κατά την παρουσίαση της μετονομασίας του TvOne σε OMEGA.

 

 

Το TvOne άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Μαζί με αυτό και όνομα (OMEGA). Αλλαγή που επισημοποιήθηκε την Πέμπτη 26/10 κατά την πραγματοποίηση της επίσημης παρουσίασης του νέου προγράμματος του.

Κατά την παρουσίαση, στις γιγαντοοθόνες που στήθηκαν στην αίθουσα, ανάμεσα σε άλλους εμφανίστηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Open Tv, Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του για «μια μεγάλη επιτυχημένη αποκλειστική συνεργασία μεταξύ του Open και του ΟMEGA», παίρνοντας έτσι ξεκάθαρη σχέση στη διαμάχη που δημιουργήθηκε σχετικά με τον αποκλειστικό συνεργάτη του τηλεοπτικού σταθμού στην Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE