ΠΑΦΟΣ: Έφτασε στην Κύπρο με δεκάδες κιλά παράνομων ουσιών - Της πέρασαν χειροπέδες

ΠΑΦΟΣ: Έφτασε στην Κύπρο με δεκάδες κιλά παράνομων ουσιών - Της πέρασαν χειροπέδες

Ποσότητα κάνναβης πέραν των 25 κιλών, εντόπισε η Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων, στην κατοχή 34χρονης που αφίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/10), στο αεροδρόμιο Πάφου, από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.00, σε συνεργασία μεταξύ μελών της ΥΚΑΝ και λειτουργών του Τμήματος Τελωνείων, έγινε έλεγχος στις αποσκευές της 34χρονης, η οποία είχε αφιχθεί λίγο νωρίτερα στο αεροδρόμιο Πάφου, από χώρα του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν στις αποσκευές της 34χρονης, 20 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού βάρους 25 κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου. Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη της 34χρονης, η οποία τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον της 34χρονης διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE